Ελίνα Λεβεντάκη

Ελίνα Λεβεντάκη

Δευτέρα, 22 Ιανουάριος 2018 14:53

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ART ATHINA

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ART ATHINA 2018 ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ.

Η  23η Art Athina θα διεξαχθεί στο Ωδείο Αθηνών, από την Πέμπτη 21 έως την Κυριακή 24 Ιουνίου. Την Τετάρτη 20 Ιουνίου η είσοδος θα είναι μόνο με προσκλήσεις (VIP Preview).

Η Αίτηση θα πρέπει να αποσταλεί ηλεκτρονικά έως τις 3 Μαρτίου 2018. Οι  συμμετέχοντες θα ενημερωθούν στα τέλη Μαρτίου, μετά την αξιολόγηση των αιτήσεων από την επιτροπή επιλογής.

Παρακαλoύμε διαβάστε τους Όρους και τις Προϋποθέσεις της Art Athina 2018, πριν συμπληρώσετε την αίτηση.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα της Art Athina στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Παρασκευή, 15 Δεκέμβριος 2017 15:04

GALLERY WALK - 16 & 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αιθουσών Τέχνης (ΠΣΑΤ) διοργανώνει το Gallery Walk, ένα εικαστικό Σαββατοκύριακο ξεχωριστών διαδρομών μέσα στην πόλη. Το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου οι αίθουσες τέχνης σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Βέροια, τηρούν κοινό διευρυμένο ωράριο, προσκαλώντας το ευρύ κοινό να περιηγηθεί σ’ αυτές και τις γειτονιές τους. Η διοργάνωση θα παρέχει και φέτος το καθιερωμένο υλικό «πλοήγησης», έναν χάρτη-οδήγο με το αναλυτικό πρόγραμμα των εκθέσεων και τις θέσεις των αιθουσών που συμμετέχουν.

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου: 11:00-17.00,

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου: 11:00-15:00

 

Παρασκευή, 13 Οκτώβριος 2017 14:22

Art Athina Open Studios

H Art Athina παρουσιάζει το Art Athina Open Studios σε συνεργασία με το Μουσείο Κυκλαδικής τέχνης.

Ένα Σάββατο κάθε μήνα, από τον Οκτώβριο έως και τον Μάιο 2018, καλλιτέχνες που ζουν και εργάζονται στην Αθήνα ανοίγουν τα εργαστήρια τους, παρουσιάζουν τη δουλειά τους και αναπτύσσουν συζήτηση με το κοινό.

Συμμετέχουν οι γκαλερί: Α-Δ ΓΚΑΛΕΡΙ (Ηλίας Καφούρος), Γκαλερί Ζουμπουλάκη (Νίκος Τρανός), έκφραση γιάννα γραμματοπούλου (Τζουλιάνο Καγκλής), Eleftheria Tseliou gallery (Γιώργος Χατζημιχάλης), Elika Gallery (Νίκος Σπέντζογλου), ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ (Λητώ Κάτου), Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Ιλεάνα Τούντα (Ευγενία Αποστόλου), Nitra Gallery (Θοδωρής Ζαφειρόπουλος), Σκουφά (Γιώργος Χαδούλης), THE BREEDER (Zoe Paul).